Interview in de Volkskrant

In News Archive by No Way Back4 Comments

Today the following interview with Pieter Heerema was published in the Dutch Daily Newspaper, de Volkskrant.

‘Het is zo wreed, bijna niet te doen’

58 dagen al zit Pieter Heerema in zijn eentje op zee. Gisteren heeft hij een belangrijk punt gepasseerd: hij is over de helft van de Vendée Globe, de non-stop zeilrace waaraan hij als eerste Nederlander deelneemt.

Click here to view the full article (dutch only)

 

Comments

 1. Beste Pieter,
  Wat een narigheid, afgezien van het fysieke en mentale verhaal, vooral die donderse autopilot – als die nog steeds niet op wind werkt wordt de 2e helft van je Vendee Globe nog zwaarder. Gelukkig heb je de grootste afstand naar Les Sables achter de rug, dus houd moed, hou je taai, blijf gezond en hou de boot heel en vergeet niet, we leven en lijden met je mee en hopen dat wind, weer en zee je goed gezind blijven.

 2. Hou vol Pieter! Heel veel mensen kijken elke dag hoe het met je gaat. Je bent over de helft en na kaap hoorn wordt het een sprint naar huis!

 3. Pieter,
  Iedere dag zie ik je dichter bij de Hoorn komen, heel veel respect voor je rit in die wasmachine. Hoop dat contact met je volgers mentaal een opkikker kan zijn. Toch heel bijzonder dat je in deze race ‘connected’ bent hoewel je dat alleen op zee aan het verste eind van de wereld anders ervaart, safe passage.

 4. Wat een prestatie en nog meer wat en doorzettingsvermogen.
  Nog 6500 mijl te gaan. Da’s bijna niks in vergelijk met de reeds gezeilde mijlen.
  Voor de rest is de wens ‘Fiar winds and slack tides’

Leave a Comment